Στη dimi gas oil στοχεύουμε στην πιο παραγωγική εκμετάλλευση πρατηρίων υγρών & αερίων καυσίμων, οργανώνουμε ή και διαχειριζόμαστε αίθουσες πρατηρίων, πλυντήρια, λιπαντήρια και πάρκινγκ αυτοκινήτων, μοτοσικλετών & φορτηγών, καθώς και την εκπαίδευση του προσωπικού σας ώστε να συμμετέχουν στην ενεργητική πώληση ειδών του πρατηρίου. Έχοντας στην ομάδα το πιο έμπειρο προσωπικό μπορούμε να αναλαμβάνουμε την κατασκευή, τη συντήρηση αλλά και την ανακαίνιση μικτών πρατηρίων καυσίμων.

Στη dimi gas oil φουλ- άρουμε σωστά την επιχείρηση!

«dimi luxurious hospitality»

Στη dimi luxurious hospitality αναλαμβάνουμε τη διαχείριση του ξενοδοχείου σας ή των δωματίων σας, με επαγγελματισμό και συνέπεια. H εταιρεία μας διαχειρίζεται για σας ξενοδοχεία, μικρά καταλύματα, ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά και πάσης φύσεως καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Στοχεύουμε πάντα στην υψηλή ποιοτικά παροχή υπηρεσιών και στην επίτευξη της ικανοποίησης του πελάτη.

Dimi luxurious hospitality σημαίνει επαγγελματισμός στη φιλοξενία.

«dimi kingdom of learns & game»

Έχοντας ως κεντρικό στόχο την ψυχαγωγία και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών στη dimi kingdom of learns & game παρέχουμε με επαγγελματισμό και ασφάλεια δραστηριότητες που θα γεμίσουμε ευχάριστα και ποιοτικά το χρόνο των παιδιών σας. Οι υπηρεσίες μας λαμβάνουν χώρα σε παιδότοπους, προνηπιακούς – νηπιακούς σταθμούς καθώς ή και σε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών. 

Στη dimi kingdom of learns & game τα παιδία παίζει οι γονείς ξεκουράζονται!

«dimi constructional»

Οι στόχοι της εταιρείας είναι ιδιαίτερα υψηλοί. Αναλαμβάνει μεγάλη γκάμα ακινήτων ως προς την κατασκευή και ανακατασκευή σε όλη την Ελλάδα για να εκπληρώνει πάντα τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις όλων των πελατών της. Στη dimi constructional μπορείτε να επιλέξετε παντός τύπου ακίνητο, από ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης ή ένα κατάστημα, έως μια πολυτελή παραθαλάσσια βίλα ή ακόμη και ένα νησί. οι συνεργάτες του έχοντας πάντα ως βάση την ποιότητα της κατασκευής και την έγκαιρη παράδοση του έργου σας εγγυάται ένα άριστο και γρήγορο αποτέλεσμα. Mια έμπειρη ομάδα με ειδικούς σε όλους τους τομείς είναι πάντα πρόθυμοι να σας δώσουν λύσεις για τις ταπετσαρίες, τα χρώματα, τα υλικά, τις μονώσεις , τα εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα, τα υδραυλικά, τα ηλεκτρικά και άλλα. 

Dimi constructional Βλέπω το χώρο μου αλλιώς!

«dimi trans»

Ο σύγχρονος εξοπλισμός της εταιρείας, το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και η οργάνωση της dimi trans μπορούν να εξυπηρετήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες για μεταφορές εμπορευματοκιβωτίων σε κάθε μέγεθος αλλά και πετρελαίου και υγραερίου και σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ακόμα στη dimi trans θα εξυπηρετηθείτε για πάσης φύσεως ενοικίαση ή οδική μεταφορά οχημάτων 

Dimi trans μεταφέρουμε τα εμπορεύματά σας, έγκαιρα και με ασφάλεια!

«dimi logistic»

H dimi logistic παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών διαχείρισης των προϊόντων σας με σκοπό την ελάττωση του συνολικού κόστους του προϊόντος, να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητα και να βελτιώσουν την έλεγχο των αποθεμάτων. Στη dimi logistic μπορείτε να αποθηκεύσετε βραχυπρόθεσμα, μακροπρόθεσμα αλλά και να διαμορφώσετε το δικό μας μοντέλο αποθήκευσης. 

Dimi logistic Αποθηκεύω υπεύθυνα και οικονομικά !

«dimi shipping»

Στη dimi shipping μπορείτε να αγοράσετε ή και να ενοικιάσετε σκάφη ή πλοία θαλάσσης, μεταφοράς εμπορευμάτων ή ανθρώπων με καπετάνιο ή χωρίς. Για μεγάλα ή μικρά ταξίδια, για κάθε ειδική περίσταση (πάρτυ, εκδηλώσεις κλπ) η dimi shipping έχει τη λύση για να κάνει το event σας μοναδικό. 

Dimi shipping Ελάτε να σαλπάρουμε!

«dimi brokers»

Η dimi brokers αναλαμβάνει με αξιοπιστία και εχεμύθεια την πώληση ή την ενοικίαση του χώρου σας. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα αναλάβει για εσάς την προώθηση του ακινήτου σας. Οι παροχές της dimi brokers δε σταματάν στην εύρεση ενοικιαστή ή αγοραστή. Η ομάδα μας παρακολουθεί όλες τις διαδικασίες της αγοροπωλησίας ή της ενοικίασης μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

Dimi brokers και το κλειδί στο χέρι!

Για παραπάνω πληροφορίες μη διστάσετε να 
επικοινωνήσετε μαζί μας.